Halvcirklen
×
forside udstillinger aktiviteter galleri kontakt

Medlemskab

Hvem kan blive medlem?

Som medlem kan optages alle, som tilslutter sig foreningens formål , og som dokumenterer, at de arbejder seriøst med billedkunst og/eller keramik. Foreningen arbejder inden for alle kunstformer, -genrer eller teknikker. Alle som arbejde med deres kunst på en aktiv måde. Den måde at man foreningen byder kommende medlemmer velkomne på, er at man får uformel snak med formanden. Det er i den samtale at man kan få afstemt nogle forventninger.


Det er et par ting som er vigtige:

- At man har lyst til at udvikle og arbejde med sit kunst og værker

- At man kan se sig selv være en del af et fællesskab. Men har ikke sit eget atelier. Det er et dele værksted.

- At man har evt. har mod på at udstille på den lange bane. Det er mulighed for at være en del af udstillingsfællesskab. Vi har tre større udstillinger omr året.


Derefter møder man bestyrelsen. 

Her kan man tale lidt værker med at fortælle lidt om hvad man er optaget af. Mødet tager cirka en halv time, hvor både det nye kommende medlem og bestyrelsen for afklaret om der et kunstnerisk samhøringhed og forening match. Efter mødet får man besked (hvis man ikke på selve mødet kan afklare om det giver mening med et optag) 

 

Har man som medlem adgang til værkstedet? 

Ja, og det kun medlemmer som må arbejde der. Gæster er selvfølgelig velkommen. 


Kan man som medlem deltage i kursus eller croquistegning? 

Vi afholder kurser fra tid til anden. Vi har lige haft et maler kursus og et ler kursus. Vi håber at vi inden sommerferien kan overholde grafikkursus.croquistegning er lang tid siden. Men være at overveje. Det er helt sikkert noget som kan samle alle 3 faggrupper.


Hvad tid på dagen er der kursus? 

De kurser vi har afholdt har typisk været i weekenderne. Men der være kurser en hverdag fra klokken 9.00 til 15.00. Det er op til de aktive medlemmer i halvcirkel er organiseret og bringe forslag i spil. Der er et deltager gebyr, og i nogle tilfælde (hvis foreningen har overskud) gives der tilskud.


I hvilken tidsrum kan man benytte værkstedet?

Vi har en bookingskalender Og medlemmerne viser at de ønsker at bruge værkstedet. Normalt er det fra klokken 8.00 til 20.00/21.00

Medlemskontingentet er p.t. kr. 600,- om året. Er du interesseret i at blive medlem, så kontakt formanden.


Se kontaktoplysninger

Hanne Rørbech